artikel

FrieslandCampina doopt Polderland om in Debic

Marktberichten

De veranderingen in de markt gaan razendsnel. Hoogwaardige ingrediënten en grondstoffen worden steeds belangrijker. Daarom heeft FrieslandCampina besloten om de gesuikerde en ongesuikerde romen van Polderland in het vervolg onder de merknaam Debic te voeren om de banketbakkers nog beter te kunnen ondersteunen. De uitstekende kwaliteit van het product is hetzelfde gebleven, maar de houdbaarheid is verder verbeterd.

FrieslandCampina doopt Polderland om in Debic

De afgelopen maanden zijn er producten ontwikkeld die voor 100 procent voldoen aan zowel de eisen van FrieslandCampina als de ambachtelijke bakkers. De smaak, witte kleur en het gemakkelijke gebruik van de Polderland producten zijn gelijk gebleven, net zoals de uitstekende opslag, stand en stevigheid. Door de optimalisatie van het productie- en afvulproces is FrieslandCampina in staat de houdbaarheid te verlengen, zonder dat dit impact heeft op de smaak. Voorheen was de houdbaarheid bij aanlevering aan de grossiers 16 dagen, maar door de nieuwe moderne productielijn is dit verlengd naar 30 dagen.

Ondersteuning

Debic wil bakkers optimaal ondersteunen. De rayonmanagers kunnen naast presentatie- en assortimentsadvies ook waardevolle waar- en smaaktips geven. Daarnaast worden bakkers geïnspireerd door middel van nieuwe concepten en doorlopende productinnovaties, updates en tips over de laatste trends in de markt, toegang tot een groot aantal online recepten, vakinhoudelijke demo’s en een inspirerend Bakkerij Magazine.

Standnummer C112

Lees alles over de Bakkersvak

Reageer op dit artikel