artikel

TenBa: Uw toekomstige bakkerij in 360⁰ op de Bakkersvak

Marktberichten 1544

TenBa: Uw toekomstige bakkerij in 360⁰ op de Bakkersvak
SAMSUNG

TenBa presenteert op de Bakkersvak in 360⁰ beelden enkele van hun laatste projecten. Op deze manier kunnen ondernemers een beeld krijgen, hoe een nieuwe bakkerij er in werkelijkheid uit kan komen te zien. U kunt werkelijk rond lopen door de bakkerij en van onder tot boven alles bekijken.

Van een aantal nieuwe bakkerij projecten heeft TenBa 360° foto’s genomen. Deze zijn zo gemonteerd dat u als het ware door de bakkerij heen kan lopen. Op de Bakkersvak krijgt u die 3D ervaring door middel van een Virtual Reality bril. In de stand van TenBa is een opstelling gemaakt waarbij u zowel op een groot scherm als met een VR-bril de nieuwe bakkerij kan zien. Met de VR-bril op krijgt u echt een 3D gevoel en kunt u door de bakkerij heen lopen. Van grondstoffenmagazijn tot aan de expeditie. Daarbij is de bouw van de bakkerij te zien, de afwerking en de bakkerij techniek. Maar u krijgt ook een beeld van de logische indeling en de ruimtelijke indeling van de bakkerij. Op de stand zijn tekeningen aanwezig van de bakkerijen die u met Virtual Reality kunt zien. Daarbij krijgt u vooraf een beeld van welke ruimtes u gaat bekijken en bezoeken. De techniek van de 3D fotografie wordt door TenBa ook gebruikt als er opnames van bestaande bakkerijen worden gemaakt, of taxaties worden uitgevoerd. Door middel van deze techniek kunnen de adviseurs van TenBa bij het uitwerken en adviseren in projecten een ruimtelijk overzicht verkrijgen van de hele bakkerij.

Daarnaast kan TenBa ook bij bestaande bakkerijen deze techniek aanbieden, waardoor u zelf ook een 3D beeld van uw bakkerij aan uw klanten kan presenteren.

TenBa – D113
Reageer op dit artikel