Alles over Rien Kos

Rien Kos, directeur D. van der Pol en Zonen

Panta Rhei 2

Dit was de titel van mijn eerste column voor dit blad. Panta Rhei betekent 'voortdurend in beweging'. Ik schreef dat dit voor ondernemers kansen bood...

Rien Kos, directeur D. van der Pol en Zonen

Oude granen, nieuw brood

Vandaag de dag, zo aan het begin van het derde decennium van deze 21<sup>e</sup> eeuw, kunnen we niet om het feit heen dat we heel zuinig op onze...

Rien Kos, directeur D. van der Pol en Zonen

Smaak

Zuivel. Een onderwerp dat ons Nederlanders na aan het hart ligt. En dat kan ook niet anders wanneer je in ogenschouw neemt dat er jaarlijks circa 14...

Rien Kos, directeur D. van der Pol en Zonen

Bas Nijhuis

'Voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis koopt een bakkerij' kopte Bakkerswereld op 5 januari 2015. Een klein artikel werd eraan gewijd, waarna een grotere...

Rien Kos, directeur D. van der Pol en Zonen

De Voorspelkalender II

Eind vorig jaar schreef ik een stukje met als titel 'De Voorspelkalender'. Hierin gaf ik aan dat er zoveel voorspelbaarheid zit in wat we doen en in...

Rien Kos, directeur D. van der Pol en Zonen

De Hedgehog-strategie

Volgens minister-president Rutte is de huidige coronacrisis de grootste uitdaging na de Tweede Wereldoorlog. Het coronavirus gaat de hele wereld aan...

Rien Kos, directeur D. van der Pol en Zonen

De kracht van lokale kwaliteit

De laatste keer dat ik mijn column schreef, was in de eerste week van maart. We hadden een weekje zonvakantie geboekt en eerlijk gezegd geen idee hoe...

Rien Kos, directeur D. van der Pol en Zonen

Het proberen meer dan waard!

In een van mijn vorige columns raadde ik u als bakker aan om in het nieuwe jaar iets nieuws te ondernemen. Ik kan u dat natuurlijk makkelijk...

Rien Kos, directeur D. van der Pol en Zonen

Bakkersmeisje

Een nieuw jaar, de tellers weer op nul en volop kansen in het verschiet. Ik wens alle bakkers een heel gelukkig en succesvol 2020! Laten we dit...

Rien Kos, directeur D. van der Pol en Zonen

Pawel en Olga

'Hey boss no stress, remember?' Met deze woorden bracht fabrieksmedewerker Pawel me weer terug op aarde toen we onlangs in onze deegfabriek een...