Nederlander eet minder zout, suiker en meer vezels: 6 trends om op...
Inwoners van Nederland krijgen gemiddeld minder suiker en zout binnen en meer vezels. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van de Voedselconsumptiepeiling...
Inwoners van Nederland krijgen gemiddeld minder suiker en zout binnen en meer vezels. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van de Voedselconsumptiepeiling...
Wetenschappers van Maastricht UMC hebben geen positieve effecten gevonden van een glutenvrij dieet bij mensen met endometriose. Mogelijk heeft een...
De Persoonlijke Gezondheidscheck onder bakkerijmedewerkers laten een top 5 van belangrijkste stress- en verbeterpunten zien. Rugklachten scoren hoog...
Bakkerij Fuite in Apeldoorn introduceert samen met Boni en online supermarkt Picnic een nieuw brood, Fit Vitaal, verrijkt met vitamine D. 'Wij zijn...
Een goede gezondheid is belangrijk om vitaal en fit te blijven, zowel op het werk als daarbuiten. Vanaf 2020 kunnen werknemers uit bakkerijen die...
Het eten van brood, vis, peulvruchten, groente en fruit heeft een positief effect op de darmflora. Dit blijkt uit data die onderzoekers van het...
Sinds 2010 wordt vanuit het Sociaal Fonds Bakkersbedrijven het gezondheidsonderzoek uitgevoerd. Een belangrijk onderzoek, omdat grondstoffen, zoals...