Alles over Everbake Group

Meester Boulanger en oliebollenkeurmeester Wietse Schiere van Royal Koopmans. Foto: Royal Koopmans

Verhoog je oliebollenverkoop met deze tips

Frituurproducten spelen een belangrijke rol in het assortiment van de bakkerij. Hiermee kun je je onderscheiden, je bedrijf op de kaart zetten én...

Tijs van Bragt

EverBake breidt team uit met Tijs van Bragt

Tijs van Bragt, 38 jaar en woonachtig in Oosterhout, is per 1 juli van start gegaan als key account manager bij de EverBake Group.

Foto: EverBake Group

Kennis, inspiratie en tips tijdens frituurdemonstraties EverBake

Veel ondernemers gaan zich in september oriënteren op het frituurseizoen dat bij velen in december losbarst', weet Peter Eversdijk, directeur van de...

Peter Eversdijk, directeur van EverBake Group

Peters Eversdijk, directeur van EverBake Group: 'De vele overnames...

Peter Eversdijk, directeur van EverBake Group, viert dit jaar zijn dertigjarig ondernemerschap. In deze periode breidde hij zijn bedrijf steeds...

De Duitse Meesterbakker Dietmar Rostek komt naar Breda.
Beeld: Everbake

EverBake Group viert 30 jaar met inspiratie-driedaagse

EverBake Group bestaat 30 jaar en viert feest. Drie dagen lang zijn geïnteresseerden welkom op het hoofdkantoor in Breda. Meester Boulanger Hiljo...

Demo oliebollen bakken met Hiljo Hillebrand

Demo oliebollen bakken met Hiljo Hillebrand

Royal Steensma organiseert op dinsdag 5 en woensdag 6 oktober in samenwerking met EverBake Group en Royal Smilde Natura weer een oliebollendemo met...

Haafs: 'Oliebollen in het Noorden vragen om ander productieproces'

Haafs: 'Oliebollen in het Noorden vragen om ander productieproces'

Bakkerij Haafs pakt het groots aan de oliebollen business. Wilfred Haafs begon 25 jaar geleden met oliebollen bakken in een heel klein pannetje....

Waar moet de bakker op letten als hij/zij een oven aanschaft? 
Foto: Archief Bakkerswereld

Tips bij aanschaf nieuwe oven: 'Let op verbruik, flexibiliteit en...

Een nieuwe oven is een hele investering. Bovendien gaan veel ovens vijftien jaar of langer mee. Waar moet de bakker op letten als hij/zij een oven...

Het gebruik van de juiste olie is een belangrijke basis voor oliebollen.

Everbake en Royal Steensma verzorgen uitgebreide frituurdemo

Everbake en Royal Steensma houden op woensdag 16 september een frituurdemonstratie over oliebollen en andere frituurproducten. Belangstellenden...

In de Bakery Innovation Academy wordt de nieuwe bollenkast van Bakkerij Kamstra opgebouwd.

FIA krijgt bollenkast van Kamstra en Albeda tekent intentieverklaring

Steeds meer partijen sluiten zich aan bij de Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen. Dinsdag 30 juni tekende Albeda in Rotterdam een...