Driekant bakt €1900 bij elkaar voor The Hunger project
Biologische bakkerij Driekant uit Zutphen heeft €1900 gedoneerd aan The Hunger project, een internationale organisatie die zich inzet tegen honger.
Biologische bakkerij Driekant uit Zutphen heeft €1900 gedoneerd aan The Hunger project, een internationale organisatie die zich inzet tegen honger.
Hoewel Bakkerij Gorthuis haar uiterste deed om zoveel mogelijk stemmen van klanten binnen te halen, ging de publieksprijs van de Sterkste Schakel...
Dure boodschappen en stijgende energieprijzen leiden ertoe dat meer mensen een beroep doen op de voedselbank. 'De zomerdip blijft dit jaar uit', zegt...
Bakkerij Van Vessem heeft de finale bereikt van de Koning Willem I Prijs 2022, in de categorie Midden- en Kleinbedrijf. De andere twee finalisten in...
De bakkerij heeft er een nieuw online verzamelplatform bij: Bakbekwaam. Werkgevers, leidinggevenden en medewerkers kunnen hier alle informatie vinden...
Too Good To Go is een actie begonnen om onverkochte oliebollen via de Too Good To Go-app te redden. Inmiddels hebben 80 oliebollenkramen toegezegd...
Biologisch bakker-ondernemer Henk Smit, van Driekant Ambachtcentrum in Zutphen, liep zaterdag 6 november in Amsterdam mee in de Klimaatmars. Hij deed...
In Zambia zag Martin Lammers met eigen ogen hoe ouderwets en omslachtig de broden worden gebakken. Hij wil de bakkers tips geven, maar eerst zamelt...
Onze productieleider, onze steun en toeverlaat, gaat ons verlaten. Hij nadert de zestig en vindt het voor zijn belastbaarheid en leeftijd beter om...
Haver herintroduceren rond de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie om zo het Utrechtse landschap én de eetcultuur van de Utrechters een impuls...