fotoreportage

BakkersVakWedstrijden 2018 in beeld

Foto & Video 552

De BakkersVakWedstrijden 2018 zitten er weer op. Sommige teams trainden weken achtereen om zich vooral in de Top Tien te meten met collega’s. Andere bakkers wilden op individueel niveau weten hoe zij ervoor staan met een bepaald product.

BakkersVakWedstrijden 2018 in beeld
De kijkvensters van het duikmasker zijn gemaakt van gelatine.

‘Ik kom hier om te leren’, zoals één van de deelnemers vertelde toen hij tijdens de BakkersVakWedstrijden langs de showtafels liep om te zien hoe zijn collega’s het er vanaf hadden gebracht. De afstand naar Drachten was ook voor de deelnemers uit de verder gelegen provincies geen punt: ‘We maken er gewoon een dagje uit van.’

Jeugd laat zich goed zien

Ook de jeugd liet zich niet onbetuigd, zo blijkt uit de deelname van de jonge bakkers en baksters die in teamverband meestreden om de Kampioensbokaal, maar ook op individueel niveau hun kunnen lieten zien.

Drachten 2018 in vogelvlucht.

Lees ook:

Team Haafs wint BakkersVakWedstrijden 2018

Drachten trekt meer teams – uitval door afwijkend gewicht valt op

Foto's

Reageer op dit artikel