nieuws

Fotoverslag Tour de Bakker

Evenementen 844

Vandaag wordt de Tour de Bakker verreden. Dit initiatief is acht jaar geleden ontstaan. Doel is om op een sportieve manier ontspannen eens buiten het bedrijf te komen en te ontdekken hoe ontspannend fietsen kan zijn. Ook Bakkerswereld is aanwezig. Onze fietsende accountmanager Berry Pitlo maakte de eerste foto’s.

Fotoverslag Tour de Bakker

Oud-professional Erik Dekker geeft acte de presence tijdens de inmiddels befaamde tourtocht. Ook wielrenner Bauke Mollema is bij het event aanwezig. Hij schenkt een origineel wielershirt aan de organisatie van Tour de Bakker. Tijdens het evenement kan op het shirt worden geboden. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan The Bread House.

Oud-professional Erik Dekker in gesprek met Tour-organisator Harry van den Besselaar.

Oud-professional Erik Dekker in gesprek met Tour-organisator Harry van den Besselaar. Foto’s: Berry Pitlo

Zoveel mogelijk bakkers

De fietstocht startte vandaag om 14.00 uur bij de 3 linde in Giersbergen (tussen Waalwijk en Den Bosch). De Drunense duinen lagen hier te wachten op de bakkers.

Ze konden kiezen uit vier onderdelen: de stadsfiets, de MTB, de tourfiets of een wandeling. Er is zelfs een mogelijkheid om in de volgwagen plaats te nemen. Het gaat er de organisatie om dat er zoveel mogelijk bakkers met aanhang genieten.

Peter Eversdijk spreekt de deelnemers toe.

Reageer op dit artikel