Het aftellen is begonnen: wie worden Beste Patissier en Beste...
De namen van de deelnemende patissiers aan de Dutch Pastry Award zijn bekend. Het zijn Rostriana Permatasari, Noa Vlemmix, Veerle Pos, Laurens de...
De namen van de deelnemende patissiers aan de Dutch Pastry Award zijn bekend. Het zijn Rostriana Permatasari, Noa Vlemmix, Veerle Pos, Laurens de...
Diverse Belgische media melden dat Barry Callebaut 2500 banen wereldwijd schrapt, waarvan ruim 300 bij de fabrieken in België.
(Update) Paaseitjes en andere chocoladeproducten die nu in de schappen liggen, zijn duurder geworden. Economen van ABN Amro, RaboResearch en ING...
Sinterklaas blijft het feest van de zoete lekkernijen. Koploper qua inkoop dit jaar is strooigoed, zoals pepernoten en kruidnoten. Dat wordt door 30%...
De Bonte Koe Chocolade brengt in samenwerking met het Rotterdamse bedrijf Upfront een chocolade-eiwitreep op de markt. De combinatie van hoogwaardige...
De winkel van chocolaterie De Bonte Koe aan de Nieuwe Binnenweg 112 in Rotterdam is vernieuwd. In het nieuwe concept staan winkelen, proeven en...
De universele competitie voor chocolademeesters in 2025 lijkt nog ver weg, maar de voorrondes beginnen alweer vanaf januari 2024. Het thema is...
De volgende editie van de wedstrijd om De Beste Bonbon van Nederland in 2024 wordt een speciale. Niet alleen komt de nieuwe bonbon-mal van de hand...
Er zijn vijf soorten eten die hoog scoren op de liefdesladder. Op plek 2 en 3 staan producten waarmee (banket)bakkers en chocolatiers goed voor de...
Studenten laten op de HAS Food Experience talrijke innovatieve producten en ideeën zien. Opvallend: steeds meer functional foods die de dokter en...
Om de spot op duurzaamheid te zetten, zet Belcolade een QR-code op de verpakkingen voor haar afnemers. Die worden zo geïnformeerd over het...
Gudrun introduceert een praline dat volgens het principe van upcycling is ontwikkeld. Het bedrijf uit het Belgische Lier gebruikt een...