artikel

Slager Paul Wijffels succesvol met Verspassage

Dossiers

Slager Paul Wijffels succesvol met Verspassage

De slagerij van Paul Wijffels is midden in het centrum van Middelburg gevestigd. De winkel bevindt zich achter in de Verspassage aan de Lange Viele. Het vak leerde Wijffels bij zijn vader die een slagerij had in Vlissingen. Nadat hij bij verschillende slagers had gewerkt startte Paul Wijffels op zijn 26e zijn eigen zaak en met succes.

De slagerij van Paul Wijffels is midden in het centrum van Middelburg gevestigd. De winkel bevindt zich achter in de Verspassage aan de Lange Viele. Het vak leerde Wijffels bij zijn vader die een slagerij had in Vlissingen. Nadat hij bij verschillende slagers had gewerkt startte Paul Wijffels op zijn 26e zijn eigen zaak en met succes.

Vijf gouden regels van Paul Wijffels
• Bespaar nooit op je locatie. Ga voor de beste.
• Werk hard en investeer je winst in de zaak.
• Kies voor positief ingestelde medewerkers en houd van ze.
• Lever de beste kwaliteit en reken de prijs die daar bij hoort.
• Maak persoonlijk contact met je klanten en laat ze vertellen wat zij willen eten.
 

Reageer op dit artikel