nieuws

Bakker More Pastry opent tweede winkel in Fresh!

De winkel 2268

Bakker More Pastry opent tweede winkel in Fresh!

In Fresh!, de nieuwe versmarkt van winkelcentrum Mall of the Netherlands in Leidschendam, gaat zich deze zomer More Pastry vestigen. De banketbakker in Den Haag sloot onlangs een huurcontract af voor een winkel in Fresh! Hij maakt taarten, desserts en gebakjes op ambachtelijke wijze zonder kunstmatige smaak- en zoetstoffen, maar met verantwoorde ingrediënten. Bakker van Maanen, die nu al in het winkelcentrum zit, krijgt een nieuwe gevel.

Met de huur voor Mall of the Netherlands tekende More Pastry voor een tweede vestiging. De banketbakker die nu een winkel op het Noordeinde in Den Haag heeft, wil met de nieuwe locatie een groter en breder publiek trekken, vertelt eigenaar Kiran Janki. ‘We hebben hier op het Noordeinde een heel gezellige locatie met veel lokale klanten en toeristen en we verwachten in Mall of the Netherlands straks ook jongeren en een multicultureel publiek in onze nieuwe winkel. Het vier sterren nieuwe winkelcentrum heeft veel voorzieningen waaronder gratis parkeren en het is iedere dag geopend’, zegt Janki.

More Pastry maakt in haar bakkerij in Den Haag veganistische, lactosevrije, glutenvrije, suikerarme, halal en kosher taarten en banket. De bakker gebruikt geen kunstmatige smaak- en zoetstoffen en verwerkt biologische ingrediënten. De taarten worden gemaakt op basis van groente en fruit en bevatten 40 procent minder suiker dan reguliere taarten. De producten van More Pastry worden geleverd via de winkel en de webshop en vinden daarnaast via winkels, horeca en catering hun weg naar de klant.

Fresh! Als versmarkt

Fresh! opent naar verwachting eind augustus. De versmarkt wordt als eerste gedeelte opgeleverd in winkelcentrum Leidsenhage dat volledig wordt gerenoveerd.

Fresh! In Mall of the Netherlands beschikt over 4000 gratis parkeerplaatsen, een cruciale vereiste voor het succes van verswinkels. In de versmarkt komen uitsluitend winkels met voedsel en versproducten voor de dagelijkse boodschappen. Winkeliers kunnen er hun producten op aantrekkelijke wijze presenteren en beleving bieden. Freshs! Wordt bovendien een plek voor ontspanning en vermaak waar regelmatig kooklessen, proeverijen en demonstraties zullen plaatsvinden.

De verswinkels die nu al in het winkelcentrum gevestigd zijn krijgen een facelift. Naast de winkel van Bakker van Maanen, die een nieuwe gevel krijgt, gaat Middendorp Groente & Fruit verhuizen naar een nieuwe winkel, Slagerij Christiaanse gaat uitbreiden en ook Kaas & Zo en Kippie krijgen een nieuwe gevel.

Over Mall of the Netherlands

Het winkelcentrum wordt over twee jaar omgedoopt tot Mall of The Netherlands, het huidige winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam, wordt over twee jaar omgedoopt tot Mall of the Netherlands. Het wordt het grootste winkelcentrum van Nederland met 230 winkels, een volledig overdekte locatie van 117.000 vierkante meter met een hoog serviceniveau (vier sterren).

Het winkelcentrum krijgt straks naast versmarkt Fresh! flagship stores van (inter)nationale retailers, horecagelegenheden, een bioscoop en de Designer Gallery met bijzondere merken.

Unibail-Rodamco investeert meer dan 500 miljoen euro in de realisatie van de plannen. Het Frans-Nederlandse bedrijf is eigenaar van grote regionale winkelcentra in belangrijke steden in twaalf Europese landen. In Nederland heeft Unibail-Rodamco de winkelcentra Stadshart Amstelveen, Citymall Almere, Stadshart Zoetermeer en Winkelcentrum Leidsenhage.

De vernieuwing van Leidsenhage is te volgen op www.leidsenhagevernieuwt.nl en www.mallofthenetherlands.com

Reageer op dit artikel