nieuws

Quetzal Chocoladebar opent drie locaties

De winkel 160

Quetzal Chocoladebar opent drie locaties

Quetzal Chocoladebar opent deze zomer drie nieuwe locaties. Op 14 juli start een vestiging aan de Houtstraat in Nijmegen, die aan het Philadelphiapad in Almere staat gepland voor de derde week van juli en op 1 augustus gaat Arnhem van start.

De eerste Nederlandse Quetzal Chocoladebar opende vorig najaar in Amersfoort. De franchiseformule brengt een uitgebreid aanbod producten van diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan bijna honderd soorten chocolademelk, maar ook chocolademilkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels, flensjes en andere chocoladeproducten.

Ambachtelijk en duurzaam

De chocolade en aanverwante producten worden in de chocoladebars van Quetzal op een ambachtelijke en duurzame manier gemaakt van grondstoffen van Belgische chocoladeleveranciers. De formule brengt maandelijks een specialiteit als actie van de maand. Een populair product is de High Choq, een chocoladearrangement voor twee personen.

De bars van Quetzal staan volledig in het teken van chocolade. De formule waarvan Robert Hoenderdos master franchisegever is, combineert geuren, smaken, kleuren en klanken die op elkaar zijn afgestemd.

Verder uitbreiden

Quetzal wil dit jaar verder uitbreiden naar rond tien vestigingen in Nederlandse steden waaronder Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Den Bosch, Leiden, Hoofddorp en Maastricht. De doelstelling is om jaarlijks vijf vestigingen te openen.

Quetzal, een van oorsprong Belgisch concept, kent al chocoladebars in Leuven en Antwerpen en in Chemnitz en Leipzig in Duitsland.

Reageer op dit artikel