nieuws

Bakkerij Heerschap 365 dagen per jaar geopend

De winkel 115

Bakkerij Heerschap 365 dagen per jaar geopend
Fotografie Kiki

De bakkerswinkel van Bakkerij Heerschap is net als zijn zes Jumbo winkels vanaf 5 maart 365 dagen per jaar geopend. Klanten kunnen minimaal van 8.00 tot 20.00 uur in de winkel terecht.

Vanaf 5 maart is de ambachtelijke bakkerij van Heerschap 365 dagen per jaar in bedrijf. Dit betekent dat in de winkels elke dag van de week vers brood, vlaai en ander banket klaarligt en gasten er van ’s morgensvroeg tot in de avond boodschappen kunnen doen.

Met de nieuwe openingstijden is het ‘GastHeerschap’ van Heerschap Groep extra versterkt. De bakkersproducten van Bakkerij Heerschap worden dagelijks vers gebakken in de eigen ambachtelijke bakkerij in Roggel.

Winkels elke dag open

Op vrijdag is de winkel van Bakkerij Heerschap in Roggel zelfs open tot 21:00 uur. De Jumbo Heerschap-winkels, die voortaan elke dag van het jaar geopend zijn, zijn gevestigd in Weert (Collegeplein, Leuken, Boshoven en Moesel), Nederweert en Heythuysen.

Nog even snel boodschappen doen

De Jumbo winkels in Weert, Nederweert en Heythuysen waren al 7 dagen in de week geopend. ‘Met de nieuwe openingstijden kunnen gasten nu ook op zondag in de avonduren, tot minimaal 20.00 uur, bij Jumbo Heerschap én Bakkerij Heerschap boodschappen doen’, aldus Stan Heerschap, directeur Heerschap groep. ‘Wij hebben hiervoor gekozen om gasten altijd de mogelijkheid te bieden om snel nog even boodschappen te doen, voor een vers ontbijt, een spontaan diner met vrienden of een lekker stuk vlaai bij de koffie.’

Fotografie Kiki

Fotografie Kiki

Reageer op dit artikel