
Column Greetje Gutter: 'Iedereen heeft evenveel tijd'
Nooit tijd genoeg? Ik denk dat elke winkelier dat herkent. De winkel, de werkzaamheden eromheen, maar ook je vrienden en je gezin vragen je aandacht....
Nooit tijd genoeg? Ik denk dat elke winkelier dat herkent. De winkel, de werkzaamheden eromheen, maar ook je vrienden en je gezin vragen je aandacht....
Nu Moulin-Debaillie per februari 2023 volledig is geïntegreerd in Verbufa, gaan beide bedrijven samen verder onder de naam: Handtmann Benelux B.V....
Het opnieuw samenstellen van producten, zogeheten productherformulering, is volgens de overheid een belangrijke stap naar een gezondere samenleving....
Sinds 2018 maakt de familie Toebast, van de gelijknamige bakkerij in Hoevelaken, een groot deel van haar chocoladeproducten zelf. Dit werpt zijn...
‘Het gaat als een film aan je voorbij.’ Bakker Kees van der Woerd was er in de weken na de brand in zijn bakkerij in Doorn nog lang beduusd van. Een...
HAS Bedrijfsopleidingen biedt ook in 2023 een breed aanbod aan vernieuwende foodcursussen. De 10-daagse training Ingrediënten in Voedingsmiddelen...
De wedstrijdvoorbereidingen van het Nederlands BoulangerieTeam aan de International Bakery Cup 2023 zijn in volle gang. Het showstuk staat: de...
Het Nederlandse Boulangerie Team gooide drie jaar geleden hoge ogen tijdens de International Bakery Cup op de Sigep. De winnaars van toen zijn de...
Ik vind het best wel spannend. De afgelopen pakweg twee jaar hebben we met zes vakdocenten brood- en banket van het Summa College aan de nieuwe...
Komt de stoom ook bij u uit de oren? De decembermaand is niet alleen in de branche, maar ook bij onze vakopleidingen Brood en Banket zonder twijfel...
Net als bij veel bakkers stond de decembermaand voor René en Willemijn Dijkzeul van Bakkerij Dijkzeul in Vijfhuizen altijd in het teken van veel...
Teffbrood is aan een opmars bezig. Al 250 bakkers maken nu gebruik van de Bakels Teffbroodmix. Alexander Bekkers uit Veghel is een van hen. ‘Ik ben...
Hoe geef je de verkoop van oliebollen een boost? Bakker Marc Janissen doet dit met Bekroond met Goud. 'We hebben eerst hard gewerkt om de kwaliteit...
Het vierjaarlijkse allergieonderzoek voor meelstof is belangrijk om beginnende allergie voor meelstof op te sporen. Met de Werk- en longencheck...
Extra maatregelen om blootstelling aan meelstof verder omlaag te brengen, blijven nodig. Dat blijkt mede uit het jongste advies van de...