Blog: 'Pionieren in de elektrische bakkerij en de eindsprint'
Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en verrassingen, zelfs voor doorgewinterde docenten zoals wij, schrijft Mark Wils. 'In onze bakkerij zijn we begin...
Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en verrassingen, zelfs voor doorgewinterde docenten zoals wij, schrijft Mark Wils. 'In onze bakkerij zijn we begin...
Behalve ondernemer ben je als bakker ook zelf klant. Hoe wil je, verwacht je, te worden behandeld als klant? Door een leverancier van grondstoffen...
Zeg je klanten dan zeg je fans. Zeg je fans dan zeg je ambassadeurs. En zeg je ambassadeurs dan zeg je mond-tot-mondreclame. Dit zijn niet alleen...
De liefde voor de bakkerij zat er bij mij al jong in. De tweelingzus van de baker die mij ter wereld hielp, werkte bij de bakker in de winkel. Ik heb...
Wordt 2024 een jaar voor een hechtere samenwerking tussen mkb-ondernemers? Om over van alles en nog wat in de sector te spreken, om elkaar en het...
Vroeger leerde ik op school om een cake te maken met cakemix. In onze state-of-the-art bakkerij die nu klaar is, kneden we sinds januari de bakkers...
'In de tijd dat ik ooit voor de Edah werkte (medio jaren 90), hadden we altijd het uitgangspunt dat de eerste maand het succes van het jaar...
Nu het nieuwe jaar alweer een maand is gevorderd, kijk ik vooruit naar de bakkerstrends voor 2024. Personalisatie en interactie zijn sleutelwoorden...
In veel bedrijven is het een jaarlijks terugkerend fenomeen; het beoordelingsgesprek, eventueel gecombineerd of aangevuld met een...
Er is een oud Joods gezegde dat luidt: 'Ik wens u veel personeel'. Nou mag je het woord Joden bijna niet meer in de mond nemen, gezien de huidige...