nieuws

Vrijdag de 13e lucky day bij Schuurmans

Strategie 1118

Bakkerij Schuurmans in Leeuwarden haalt het beste uit vrijdag de 13e. En deelt dat met haar klanten. ‘Haal jij je geluk bij de bakker…?’

Vrijdag de 13e lucky day bij Schuurmans

De eigenaren van bakkerij Schuurmans bedachten een leuke actie om klanten die het ongeluk vrezen, toch naar de winkel te lokken. ‘Moet jij afrekenen en komt het getal 13 in het af te rekenen bedrag voor? Dan wordt vrijdag de 13e jouw geluksdag! Want dan kun jij voor nop smullen van een overheerlijk slagroomsoesje….als dàt geen geluksmomentje is…!’

Deel het geluk

De bakkerij doet klanten ook de tip aan de hand, iemand anders een geluksmomentje te gunnen. ‘We hebben natuurlijk ook prachtige soesjes met een leuke tekst in de verkoop…want vrijdag de 1<3 de….het is maar net wat je er van maakt!’

Reageer op dit artikel