nieuws

Jubilerend Heerschap werft kandidaten voor Heel Heerschap Bakt

Strategie 38

Stan Heerschap werft op dit moment kandidaten voor Heel Heerschap Bakt. Heerschap, van oorsprong bakker, jureert in zijn zes Jumbo-supermarkten de vlaaien van de thuisbakkers. Waarom? Het bedrijf bestaat in 2016 50 jaar.

Jubilerend Heerschap werft kandidaten voor Heel Heerschap Bakt
Heel Heerschap Bakt

De onderneming van Stan Heerschap bestaat uit een bakkerij, een bakkerswinkel en inmiddels zes Jumbo-supermarkten in Midden-Limburg. Op 1 augustus 1966 openden John en Toos Heerschap in Roggel de deuren van een bakkerij, het fundament van het bedrijf.

Heel Heerschap Bakt

Voor Stan Heerschap alle reden om dit jaar uit te pakken en het 50-jarig bestaan te vieren. ‘Op dit moment gaat veel aandacht uit naar Heel Heerschap Bakt. In elk van onze supermarkten worden de lekkerste thuis gebakken vlaaien gejureerd door een jury, bestaande uit een topkok, één van onze bakkers en Menno de Koning, de beste thuisbakker van 2014’, legt hij uit. De finalisten plaatsen zich voor de finale op zondag 26 juni tijdens de open dag van de Bakkerij in Roggel en de winnende vlaai wordt opgenomen in het assortiment.

Kijkje achter de schermen

De klanten van de zes supermarkten ervaren gedurende 50 dagen – 17 september tot 6 november – wat Heerschap Trakteert inhoudt. Heerschap: ‘Een kijkje achter de schermen van de supermarkt behoort tot de mogelijkheden en gedurende de actieperiode maakt de klant kans op gratis producten en zijn er prijzen te winnen met de loterij. Ook is er een Rad van Fortuin in de supermarkten aanwezig en geven we zo’n 10.000 items weg.’

Ontbijt

In het kader van het jubileum was er op 29 mei een ontbijt voor alle inwoners van Roggel. ‘Ons bedrijf, dat met een bakkerij begon, heeft een mooie historie’, vindt de ondernemer. ‘Om voor meer financiële stabiliteit te zorgen, besloten mijn vader en moeder en 1972 hun eerste supermarkt in Nederweert over te nemen. Een Vivo die later Super de Boer werd. Twee jaar later werd de tweede supermarkt aan het bedrijf toegevoegd. Uiteindelijk komen we op zes vestigingen uit, die in 2011 zijn omgebouwd naar Jumbo.’

De 650 medewerkers worden in december getrakteerd op een slotfeest.

Reageer op dit artikel