nieuws

Zet mystery visits in en verhoog uw omzet

Strategie 26

Uit trajecten zoals Grip op je bakkerij en Bakker met Ster komt geregeld naar voren dat ondernemers waarde hechten aan het onderdeel mystery visits. Dergelijke onverwachte bezoeken bieden inzicht in de presentatie en verbeterpunten van de winkel. Bakkerswereld biedt u momenteel de mogelijkheid een deskundige mystery shopper in te zetten.

Zet mystery visits in en verhoog uw omzet
Mystery-shoppers doen anoniem hun werk. Foto FDA

Als u zich hiervoor inschrijft, wordt uw winkel door een deskundige mystery shopper bezocht. Deze doet zich voor als een normale klant.

De mystery shopper registreert zijn of haar bevindingen na het bezoek op een objectieve, kritische en beschrijvende wijze. Dat gebeurt aan de hand van een lijst van criteria waarvan bewezen is dat deze impact hebben op de bedrijfsvoering van een bakkerij.

Online-rapportage

Na afloop kunt u de resultaten van de mystery visit(s) via een persoonlijk online-dashboard bekijken en vergelijken met het branchegemiddelde. De kosten zijn afhankelijk van het aantal visits dat u afneemt: één bezoek kost €99, drie visits €249 en zes bezoeken €399.

Hoe werkt het?

  • U kiest hoeveel mystery visits u wenst en in welke periode (voorkeursmaanden) de mystery visits dienen plaatst te vinden.
  • Inschrijvingen gaan in per eerste van de volgende maand.
  • U krijgt per mail een inlog voor uw persoonlijke online dashboard met resultaten.
  • U ontvangt een notificatie wanneer er nieuwe resultaten beschikbaar zijn.
  • U kunt in uw online account uw resultaten vergelijken met het branche gemiddelde.

Inschrijven

Inschrijven voor de mysteryvisits kan via de site bakkerswereld.nl/mysteryvisits

Reageer op dit artikel