nieuws

Video: inschrijving Ambacht & Business nog open tot 2 oktober

Strategie

Enkele tientallen bakker-ondernemers hebben zich ingeschreven voor deelname aan Ambacht & Business, het gratis kennistraject van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij, NBA, Bakkersvak, Bakkerswereld en FrieslandCampina. Inschrijven kan nog tot vrijdag 2 oktober.

Video: inschrijving Ambacht & Business nog open tot 2 oktober
De bakkers luisteren aandachtig naar de uitleg over Ambacht & Business. Foto: Bakkerswereld

Op maandag 7 september kregen belangstellenden in het Innovation Centre van FrieslandCampina in Wageningen een ‘sneak preview’van Ambacht & Business. Het gratis traject is een samenwerking tussen van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij, NBA, Bakkersvak, Bakkerswereld en FrieslandCampina en heeft als doel de ambachtelijke bakkerijbranche naar een hoger niveau te tillen.

Inschrijven

Tot vrijdag 2 oktober kunt u zich in inschrijven voor Ambacht & Business. Op de website zijn de verschillende data van de workshops en trainingen te vinden. Als ondernemer schrijft u zich gratis in voor het gehele traject. U kunt zelf alle trainingen bijwonen, maar het is ook mogelijk om iemand anders uit het bedrijf naar een training te sturen. Voor de verschillende trainingen kunt u uit verschillende data kiezen. Komt er bij een training niemand uit uw bedrijf opdagen, dan worden er kosten in rekening gebracht.

Lees ook: Gratis kennistraject Ambacht & Business gestart

Reageer op dit artikel