nieuws

Ambacht & Business voor ieder wat wils

Strategie

Veel bakkers hebben zich al ingeschreven voor Ambacht & Business. Peter de Kruijf van Bakker de Kruijf is er daar één van. Hij legt uit waarom hij zich heeft ingeschreven voor het gratis kennistraject.

Ambacht & Business voor ieder wat wils

Peter de Kruijf is één van de ondernemers die zich al heeft ingeschreven voor het gratis kennistraject Ambacht  & Business. 7 September heeft hij de Kick-off bijgewoond en zich ingeschreven voor het traject. ‘Ik ga zelf naar de training financiën. Ik hield het voor onmogelijk dat iemand die over cijfertjes gaat er zo enthousiast over kan vertellen’, vertelt De Kruijf enthousiast terugdenkend aan de presentatie van Alex Deuzeman. ‘Ik denk dat ik zelf qua financiën het voor 80% al wel op orde heb. Voor de laatste 20% verwacht ik veel aan de training financiën te hebben.’

Alex Deuzeman vertelt enthousiast over zijn training financiën. Foto: Jan Willem Schouten

Alex Deuzeman vertelt enthousiast over zijn training financiën. Foto: Jan Willem Schouten

De Kruijf: ‘Naar de overige workshops stuur ik andere mensen uit mijn bedrijf. De training communicatie is gericht op storytelling. Daar ben ik van plan één van mijn zussen naartoe te sturen. Eén van mijn zussen is verantwoordelijk huisstijl en de andere geeft leiding aan verschillende bakkerijen. Zij maken bij ons het verhaal en dragen dit uit. Zij zullen het meeste aan een training in storytelling hebben.’

Dan blijven er nog twee workshops over: grondstoffen en ambachtelijk produceren. ‘Dat zijn twee workshops waar ik één van mijn bakkers naar toe zal sturen. Zelf sta ik niet meer in de bakkerij, dus zal zelf niet veel aan zo’n workshop hebben. Maar mijn bakkers natuurlijk wel’, vertelt De Kruijf.

Inschrijven

Tot vrijdag 2 oktober is de website waarop u zich kunt inschrijven voor het kennistraject geopend. Hier zijn ook de verschillende data van de workshops en trainingen te vinden. Als ondernemer schrijft u zich gratis in voor het gehele traject. Zoals De Kruif al vertelde kunt u zelf alle trainingen bijwonen, maar is het ook mogelijk om iemand anders uit het bedrijf naar een training te sturen. Voor de verschillende trainingen kunt u uit verschillende data kiezen.

Reageer op dit artikel