nieuws

Bouwer & Officier lanceert accountant-app voor bakkerijbranche

Strategie

Bouwer & Officier het Accountantskantoor Voor de Bakker brengt als eerste accountantskantoor in de bakkerijbranche een eigen app op de markt voor cliënten en belangstellenden.

Bouwer & Officier lanceert accountant-app voor bakkerijbranche
Afbeelding: Bouwer & Officier

‘Kleine veranderingen in de wet kunnen soms grote juridische en fiscale gevolgen hebben voor uw huis, bedrijf of gezin. Daarom lanceert Bouwer & Officier zijn eigen app voor cliënten en belangstellenden. Zo blijft u te allen tijde op de hoogte van nieuws en heeft u de eigen accountant ‘op zak’ waardoor u met slechts één vingerbeweging contact kunt opnemen’, aldus het accountantskantoor. ‘Uniek is dat Bouwer & Officier dit als eerste in de bakkerijbranche lanceert.’

Bijzondere band

Bouwer & Officier het Accountantskantoor Voor de Bakker heeft sinds 1961 ‘een bijzondere band’ met de bakkerijbranche. Branchegerichte en branchespecifieke kennis is gedurende meer dan vijftig jaar opgebouwd. ‘Dit geeft Bouwer & Officier meerwaarde ten opzichte van collega’s met een branchevreemde accountant’, stelt het accountantskantoor.

Koos Klein

Sinds 1 oktober 2013 is Koos Klein werkzaam bij Bouwer & Officier. Zijn actuele kennis van de bakkerijbranche is een aanvulling voor het kantoor. Ruim 25 jaar is Koos Klein werkzaam als bedrijfsadviseur in de retail, waarvan de laatste acht jaar bij de Werkgroep Voor De Bakker. Deze ervaringen kunnen worden ingezet om veranderingsprocessen bij bakkerijen te begeleiden. ‘Inmiddels hebben veel bakkerscliënten profijtelijk zaken kunnen doen mede dankzij onze knowhow’, aldus Bouwer & Officier.

Bijblijven

Het accountantskantoor: ‘Ook al heeft de bakker ons niet dagelijks nodig, toch zijn de onderwerpen waarover wij adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze app vindt de bakker alle relevante informatie over ons kantoor, kan hij direct een afspraak maken en houden we hem periodiek op de hoogte van onderwerpen op fiscaal en financieel gebied die voor u van belang zijn. Het voordeel van onze app is dat de gebruiker de eigen accountant ‘op zak’ heeft en met slechts één vingerbeweging een vraag kan stellen, een offerte kan aanvragen en toegang heeft tot actuele informatie.’

De app is te downloaden in de App Store en de I-store.

Reageer op dit artikel