artikel

Obelie

Recepten

Dit is een luxe koek die bestaat uit harde wener met crème en chocolade. Dit kan zowel melk, puur als wit zijn. Het is een prima product naast de gevulde koek en de fruitkoeken en hoort dus ook echt in het rijtje luxe banket thuis.

 

Dit is een luxe koek die bestaat uit harde wener met crème en chocolade. Dit kan zowel melk, puur als wit zijn. Het is een prima product naast de gevulde koek en de fruitkoeken en hoort dus ook echt in het rijtje luxe banket thuis.
 
 

 

RECEPT
 
Ingrediënten
Harde wenerdeeg
Botercrème
Chocolade
 
Werkwijze
Deeg uitrollen op 2,5 millimeter. Uitsteken met ronde steker 9 centimeter doorsnede. Licht afbakken en op het gebakken plakje botercrème spuiten, ovaal glad strijken, laten koelen en door de chocolade halen. Garnering is een hele walnoot.
 
Verkoopprijs: €1,00
 
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels