artikel

Kokoshappers

Recepten

Een kokoscake afgewisseld met frisse abrikozenjam en banketbakkersroom die is aangebracht op een harde Wenerbodem. De cake wordt afgedekt met een iets krokante, glanzend bakkende Florentinerkokos. Typisch luxe koeken.

 

Een kokoscake afgewisseld met frisse abrikozenjam en banketbakkersroom die is aangebracht op een harde Wenerbodem. De cake wordt afgedekt met een iets krokante, glanzend bakkende Florentinerkokos. Typisch luxe koeken.
 
 

 

RECEPT(Voor 35 stuks van circa 60 gram per stuk)
 
Ingrediënten
500 gram harde Wenerdeeg
150 gram abrikozenjam
300 gram banketbakkersroom
1200 gram kokoscakebeslag (helft van de bloem vervangen door kokos)
 
Werkwijze
Gladde blikjes fonceren met harde Wenerdeeg 2,5 millimeter dik. Breng in het midden abrikozenjam en banketbakkersroom aan. Daarover kokoscakebeslag aanbrengen. Florentinerpoeder met kokos mengen en gelijkmatig over het kokoscakebeslag verdelen. Afbakken bij een temperatuur van 190°C.
 
Calculatie
Grondstofprijs (per stuk): €0,12
Adviesverkoopprijs (per stuk): €0,65
Bruto goederenwinst (80,4%): €0,49
 
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels