artikel

Cornflakes-rotsjes

Recepten

Krokante chocoladerotsjes waarin amandelnougat en cornflakes voor de verrassing zorgen. Een snel en efficiënt te maken chocoladeproduct.

 

Krokante chocoladerotsjes waarin amandelnougat en cornflakes voor de verrassing zorgen. Een snel en efficiënt te maken chocoladeproduct.
 

 

RECEPT
 
Ingrediënten
600 gram amandelnougat (Nussnougat licht)
300 gram cornflakes
300 gram melkchocolade
 
Werkwijze
Smelt de amandelnougat en de chocolade tot 40°C.
Voeg de cornflakes aan het geheel toe.
Spatel alles voorzichtig, maar goed door elkaar zodat de cornflakes niet te veel verkruimelen en mooi grof blijven.
Maak met behulp van een lepel kleine bolletjes (rotsjes) op een siliconen matje of bloemistenfolie.
Laat het geheel in de koelkast stollen.
 
Calculatie
Grondstofprijs (per 100 gram):  0,49
Adviesverkoopprijs (per 100 gram): €1,98
Brutowinst (73,6%): €1,37
 
Foto: Michel Zoeter
 
 

Reageer op dit artikel