artikel

Paashaastaart

Recepten

Vlot te maken kindertaart aangepast aan het paasfeest. Een cakebeslag rijk aan garnituur gebakken in bakringen. Middendoor gesneden en rechtstaand afgewerkt tot een vrolijke paashaastaart.

Paashaastaart

Vlot te maken kindertaart aangepast aan het paasfeest. Een cakebeslag rijk aan garnituur gebakken in bakringen. Middendoor gesneden en rechtstaand afgewerkt tot een vrolijke paashaastaart.

 

Ingrediënten
Cakebeslag
Krenten/rozijnen
Cassatavruchten
Gedroogde abrikozen
Vanillecrème
Chocolade bloesem
Lichtbruine marsepein

Werkwijze
Cakebeslag voorzien van een garnituur van gewelde krenten, rozijnen en abrikozen. Vervolgens Cassata vruchten aangevuld met chocoladebloesem.
Na bakken in tweeën verdelen en rechtop zetten.
Maskeren met crème en na koelen bekleden met bruine marsepein.
Met marsepein en chocolade afwerken tot vrolijke haasjes.

Calculatie
Grondstofprijs (per stuk): €2,29
Adviesverkoopprijs (per stuk): €8,95
Brutowinst (72,9%): €6,16
 

Reageer op dit artikel