artikel

Mergpijpje

Recepten

Van dit klassieke product maakt Fleddérus er telkens zo’n 350 per keer. Het is rationeel te maken en makkelijk te verhandelen. Het is een goedlopend product in de vier winkels van deze bakker. ‘Het verkoopt goed en oogt mooi in de vitrine van de winkels’, aldus de ondernemer.

 

Van dit klassieke product maakt Fleddérus er telkens zo’n 350 per keer. Het is rationeel te maken en makkelijk te verhandelen. Het is een goedlopend product in de vier winkels van deze bakker. ‘Het verkoopt goed en oogt mooi in de vitrine van de winkels’, aldus de ondernemer.
 
 

 

Ingrediënten
  • Marsepein
  • Botercrème
  • Brandewijn
  • Pure chocolade

Werkwijze
Marsepein uitrollen op 2 millimeter, op de werkbank. Spuit hier banen botercrème op met 3 procent brandewijn. Doe dit met de gladde spuit, nummer 12. Besprenkel dit voorzichtig met water. Dan oprollen en in stukken snijden van 10 centimeter. Leg dit in de koeling en daarna de uiteinden doorhalen in pure chocolade.

Verkoopprijs: €1,08

 

Reageer op dit artikel