Sézame is de nieuwe meergranensoort van Meneba. Sesamzaad is één van de oudste zaden ter wereld en iedereen kent...
Kappen tegen stofhappen Het bereiden van deeg kan heel wat stof veroorzaken, waarbij een onverantwoord hoge bloo...
De hedendaagse consument wil transparantie vanaf de bodem en heldere declaraties. Het is een belangrijke uitdagi...
Brood of Cake? Brake (spreek uit breek) is het beste van alle twee. Michel Schröder, baktechnisch adviseur in he...
Meer bakkers bakken af op de winkelvloer. De heerlijke geur van afgebakken brood stimuleert namelijk de verkoop....
‘Gewoon een goede zak meel’. Waddenmolen vermaalt in Uithuizermeeden sinds 2014 tarwe, deels van het land rondom...
Voor chocolatiers is de zomer vaak een rustige periode, volgens Nazira Taselaar, trade marketing responsable bij...
Plannen op budgetten, medewerkers selecteren op loonkosten en contracturen en de actuele weersvoorspelling 24/7 ...
Debic heeft voor Bakkersvak 2018 voor het thema ‘gele room’ gekozen.
‘We presenteren het ijsassortiment van het voorjaar, voor Moederdag en Pasen’ legt Erik van Leyden van Vipam uit.