Dekamarkt haalt Petit Pain Bruin 8 terug

Dekamarkt haalt Petit Pain Bruin 8 terug
De verpakt petit pains. Foto: Dekamarkt

Dekamarkt heeft de Petit Pain Bruin 8 stuks, met de houdbaarheidsdatum van 24-05-2019, uit de schappen gehaald. In enkele verpakkingen zijn rubberen ringetjes aangetroffen.

Het gaat om de afbakbroodjes Petit Pain Bruin 8 stuks, met een THT tot 24-05-2019. Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel en hun geld terugkrijgen.

Eigen bakkerijen

Dekamarkt, onderdeel van de Detailresult Groep, produceert brood en gebak in haar eigen bakkerijen in Apeldoorn en Velsen-Noord. De bakkerij in Apeldoorn neemt de brood- en gebakproductie voor de winkels in het oosten van het land voor haar rekening, terwijl Velsen-Noord het westen voor haar rekening neemt. Op die manier wil Dekamarkt de weg van producent naar de klant zo kort mogelijk houden.

Of beide bakkerijen de petit pain bruin 8 hebben geproduceerd, is niet duidelijk.

Anne Mieke Ravenshorst

Anne Mieke Ravenshorst

Redacteur/coördinator Bakkerswereld

Studeerde journalistiek en voorlichting. Als verslaggever bij diverse regionale media kwam zij terecht bij Bakkerswereld, het vakblad waarop ook haar ouders geabonneerd waren. Ze werkte daarna jarenlang als eind- en featureredacteur bij het Agrarisch Dagblad en bij diverse vakbladen voor de supermarktsector: boer-bakker-bolletje. Haar 'roots' hervond Anne Mieke bij Bakkerswereld, dat inmiddels veel meer is dan een magazine in print; de online-omgeving wordt steeds belangrijker. Op de beknopte redactie werkt zij als (eind-)redacteur en coördinator, waarin ze wordt bijgestaan door een vertrouwd team freelancers.