nieuws

Bakkersvak faciliteert verkiezing Leukste Restaurant

Nieuws 1166

De Bakkersvak 2018 faciliteert dit jaar de verkiezing van het Leukste Restaurant. De beurs is voor zowel bakkers als horecaprofessionals aantrekkelijk. De beurs op 4 en 5 maart wordt voor het eerst in Evenementenhal Gorinchem gehouden.

Bakkersvak faciliteert verkiezing Leukste Restaurant
Katja Schuurman en zangeres Maan leuken de verkiezing van het Leukste Restaurant op.

Dankzij een aantrekkelijk programma, boeiende wedstrijden, de verkiezing Leukste Restaurant, en vele innovaties is Bakkersvak 2018 de moeite van het bezoeken waard. Zowel voor bakkers als horecaprofessionals, laat organisator Easyfairs weten.

Alle standhouders op de Bakkersvak 2018 zijn op de nieuwe locatie in Gorinchem ondergebracht in één exposantenhal. Het thema van dit jaar is ‘Klassiekers in een nieuw jasje’.

7.500 bezoekers

Easyfairs heeft er vertrouwen in dat de zevende editie een succes wordt. Het bezoekersaantal kan boven de 7.500 groeien op de oude locatie. De beurs houdt de vertrouwde formule en breidt daarbinnen uit. Visser: ‘We willen dat elke bezoeker met nieuwe ideeën en energie het ondernemerschap weer tegemoet gaat. Zodat je geïnspireerd voor de toekomst de deur uit gaat.’

>>Lees ook: Programma Bakkersvak 2018 bekend – thema: klassiekers in nieuwe jas

Verkiezing Leukste Restaurant

Speciaal voor horecaprofessionals organiseert Easyfairs gelijktijdig met Bakkersvak de uitslag  van de 6e editie van de verkiezing van het Leukste Restaurant. Dit evenement wordt gepresenteerd in het Award Show Theater boven de beurs, op 5 maart.

Iedere Nederlander die van uit eten gaan houdt, kon tot en met 11 februari stemmen op zijn favoriete restaurant via de website restaurantverkiezing.nl, waar je punten kon uitdelen aan onderdelen als gastvrijheid en prijs/kwaliteitverhouding. Per gemeente is er een restaurant dat er met de overwinning vandoor gaat. De titel levert het restaurant aandacht, publiciteit en nieuwe gasten op.

Horecaprofessionals kunnen een kijkje nemen op Bakkersvak en in contact komen met bakkerijen en ijsfabrikanten. Bezoekers van Bakkersvak die geïnteresseerd zijn in de restaaurantverkiezing kunnen een ticket kopen voor de bekendmaking van de uitslag.

Meer weten over de verkiezing?

Op de foto met Katja Schuurman

De winnaars van de verkiezing Leuke Restaurant worden gehuldigd in de Award Show en mogen ook met presentatrice Katja Schuurman op de foto. Tijdens de Award Show treden zangeres Maan, winnares van The Voice of Holland en de DJ’s van QMusic The Party op.

Programma Award Show

15.30 uur                                Huldiging gemeente winnaars
17.00 uur                                Award Show met optreden van Maan
18.00 uur – 20:00 uur            Afterparty met de DJ’s van Qmusic The Party (incl. food)!

Schrijf u hier in voor de Bakkersvak 2018

Reageer op dit artikel