nieuws

John Brouwers Sales Manager IJs en Food Solutions

Nieuws 563

John Brouwers is aan de slag gegaan als Sales Manager IJs en Food Solutions bij Bakeplus. Met hem heeft Bakeplus een ervaren en betrouwbaar aanspreekpunt in huis gehaald.

John Brouwers Sales Manager IJs en Food Solutions
John Brouwers is op 16 januari 2018 begonnen bij Bakeplus.

John Brouwers heeft voor Bakeplus ruime ervaring opgedaan in diverse commerciële functies in de bakkerij, zuivel, horeca en softijs branches.

Hij is werkzaam geweest als accountmanager/salesmanager bij onder andere Decora Food Products, Briceland, Friesland Foods en Nestle. Hij had daarbij de verantwoordelijkheid voor prijsbeleid, haccp, productontwikkeling, concept-ontwikkeling, opzet van beurzen en export.

Werkzaam als kok

De passie voor het ‘vak’ heeft hij mede verkregen door zijn verleden, waarin hij werkzaam was als kok, onder andere in een sterrenrestaurant.

Brouwer zal tijdens de Sigep in Rimini voor het eerst in zijn nieuwe rol kennismaken met diverse relaties op het gebied van ijs en ook bakkerij. Ook is hij 4 en 5 maart aanwezig zijn tijdens de Bakkersvak 2018.

Eerder deze maand is Jules Peeters als marketing manager begonnen bij Bakeplus. Hij is sinds 2011 werkzaam bij de groothandelsorganisatie.

Reageer op dit artikel