nieuws

Beursimpressie van een levendige Horecava-dinsdag

Nieuws 1050

De bezoekers van de Horecava 2018 konden zich dinsdag opnieuw laven aan de vele ideeën die op de beurs de revue passeerden. Een foto-impressie.

Beursimpressie van een levendige Horecava-dinsdag
Het Vlaamsch Broodhuys staat voor het eerst op de Horecava. Foto's: Anne Mieke Ravenshorst

De dinsdag op de Horecava 2018 was een levendige dag. Er werd opnieuw geproefd, geroken en gedronken, ervaren. Het Bakkersplein met daarop het Bakery Café wordt goed bezocht. Er wordt continu gedemonstreerd in deze groots opgezette stand, waar de leden van het BoulangerieTeam en Nederlands Patisserie Team (NPT) bij toerbeurt hun kunnen en vakkennis laten zien.

Bite-size producten

Beko staat hier voor het eerst, waar baktechnisch adviseur Michel Schröder demonstraties geeft.  Hij is op de beurs aan de slag met getoerd gerezen deeg, waarmee hij bite-size producten maakt van  kant-en-klaar deegplakken – gemaakt met 100% roomboter – knoop, vlecht of vouw, met een zoete of hartige vulling. Ook laat hij de Croisti zien, de ultieme Franse verwennerij, de croissant, en de immens populaire tosti vinden elkaar.

Vlaamsch Broodhuys en Nice te Meat

Ook het Vlaamsch Broodhuys staat dit jaar voor het eerst op de Horecava. De ambachtelijke grootbakker deelt de stand met Nice to Meat omdat beide organisaties dezelfde filosofie aanhangen en vergelijkbare klantenkring willen bedienen.

 

>> Video: Bakkerswereld op Horecava 2018

Foto's

Reageer op dit artikel