nieuws

Project Techniek verder onder de naam Integrated Bakery

Nieuws 809

Project Techniek gaat met een nieuwe propositie verder onder de naam Integrated Bakery (IB). Op 1 december 2017 bestaat Project Techniek (PT) 25 jaar. De markt vraagt om verandering en dit is voor het management van PT aanleiding geweest tot een herpositionering.

Project Techniek verder onder de naam Integrated Bakery
Project Techniek gaat verder onder de nieuwe naam Integrated Bakery.

Project Techniek is een all-round bakkerij adviesbureau voor de brood- en banketbakkerij en is gevestigd in Hedel.

‘Wij zijn in Nederland en België onderdeel geweest van de technische evolutie en zijn daar richting de machinebouwers vaak ook sturend geweest met oplossingen. Het resultaat anno nu is een brede expertise en ervaring, wat heel uniek blijkt te zijn over de hele wereld’, aldus Frans van der Schoot, oprichter en algemeen directeur van PT.

Internationale markt

Sinds 2004 opereert PT ook op de internationale markt en dan met name op ‘opkomende markten’. Aanvankelijk als bakkerij engineer en later als consultant met een bredere dienstverlening.

‘Klanten willen meer dan alleen technisch advies’

‘De laatste jaren merken we dat onze klanten veel meer behoefte hebben dan alleen technisch advies. Ze willen geholpen worden vanaf het begin tot en met de inbedrijfstelling en veelal ook daarna bij het bewaken en corrigeren. Met betrekking tot projectrealisatie zoekt de klant duidelijk naar één partij die de verantwoordelijkheid neemt voor het eindresultaat en performance garandeert en dan, bij voorkeur, een onafhankelijke partij met kennis en ervaring’, aldus Van der Schoot.

Dit is voor PT de aanleiding geweest tot een herpositionering richting Systeem Integrator onder een nieuwe naam, Integrated Bakery. ‘Hierbij focust IB zich op de techniek en streven ze naar de meest optimale oplossing, op basis van een turn-key levering’, aldus de directeur.

Reageer op dit artikel