nieuws

Bakker Vinny’s Bakery schuilt voor politiekogels

Nieuws 101

Bakker Martin van Vinny’s Bakery had vannacht de schrik van zijn leven. Bij het verijdelen van een plofkraak in de Amsterdamse wijk IJburg moest hij schuilen voor politiekogels.

Bakker Vinny’s Bakery schuilt voor politiekogels
De kogelinslag in de ruit van de bakkerswinkel. Foto: screenshot Tvndg.

De politie vuurde kogels af om de daders van de plofkraak te stoppen, en raakte daarbij de ruit van de bakkerswinkel. Bakker Martin van Vinny’s Bakery was daar op dat moment aan het werk. ‘Hij is toen vrij snel naar achteren, naar de banketbakkerij, gelopen om zich daar te verschuilen, vertelt zijn echtgenote Gemma aan Telegraaf Vandaag.

‘Als hij achter het raam bezig was geweest, had het heel anders kunnen aflopen. Hij hoorde wel hoop lawaai en herrie, maar dat dit het zou zijn, wist-ie natuurlijk niet. Het is godzijdank goed afgelopen’, aldus de bakkersvrouw.

Voor de plofkraak zijn 5 verdachten aangehouden.

Reageer op dit artikel