nieuws

Inschrijving Gouden Gard 2017 geopend

Nieuws 199

De nieuwe editie van de Gouden Gard vindt dinsdag 10 oktober plaats. Talentvolle patissiers kunnen zich vanaf nu tot 1 juli inschrijven voor de wedstrijden om de Talentenprijs en de Gouden Gard. Net als de afgelopen edities zal het Miele Experience Center in Vianen het decor zijn van beide wedstrijden.

Inschrijving Gouden Gard 2017 geopend
De winnaars van 2016: Lotte Bode (Bronzen Gard), Lotte Dierick (Gouden Gard) en Marlon Koning (Zilveren Gard).

Talentenprijs deelnemers (niveau 2) leveren twee dessertaartjes in waarbij het thema ‘The Sense of Africa’ centraal staat. Deelnemers aan de Gouden Gard (niveau 3, 4 of net afgestudeerd) maken volgens een eigen thema een showtafel. Hierbij moeten de verplichte onderdelen showstuk, twee dezelfde desserttaarten, drie soorten friandises, twee soorten bonbons en drie soorten marsepein mens- en/of dierfiguren worden gemaakt. Het volledige wedstrijdreglement is te vinden op de website van de Gouden Gard.

Inschrijven

Kandidaten die zich willen meten met leeftijdsgenoten kunnen zich inschrijven via www.goudengard.nl. Inschrijven is mogelijk tot 1 juli 2017. Er kunnen maximaal 30 kandidaten meedoen aan de Talentenprijs en 16 kandidaten aan de Gouden Gard.

Patrick de Vries

Patrick de Vries, winnaar van de Gouden Gard 2015

Patrick de Vries won in 2015 de Gouden Gard. Deze talentvolle patissier heeft sindsdien niet stil gezeten. Afgelopen zondag won hij de Dutch Pastry Award, waarmee hij tevens het aspirant-lidmaatschap heeft verworden van het Nederlands Patisserie Team

Reageer op dit artikel