nieuws

Italiaanse ijsbeurs Sigep begint zaterdag

Nieuws 134

Sigep is al jaren het grootste ijs-evenement ter wereld. Daarnaast richt de beurs zich ook op patisserie, brood, banket, chocolade en koffie. Expocentrum Rimini Fiera in het Italiaanse Rimini is van zaterdag 21 tot en met woensdag 25 januari het toneel van de 38e editie van de Sigep, de International Exhibition for Artisan Production of Gelato, Confectionery and Bakery.

Italiaanse ijsbeurs Sigep begint zaterdag
Entree Sigep

Meer dan duizend standhouders tonen op de beursvloer hun grondstoffen, machines en innovaties. Daarnaast vormt de beurs het toneel voor meerdere wedstrijden. In 2016 trok Sigep ruim 200.000 bezoekers.

Mike Onasse en Bas Goossen gaan zaterdag voor Nederland namens het BoulangerieTeam de strijd aan voor de Internationale Bakery Cup. In 2015 veroverden zij de prestigieuze prijs met een ruime voorsprong. Het verschil met nummer twee België bedroeg 80 punten, terwijl het gat met Spanje zelfs 120 punten was.

Verslag

Jules Peeters, PR- en marketingmedewerker bij Bakeplus, bezoekt de Sigep gaat speciaal voor de website van Bakkerswereld verslag doen van de beurs.

Reageer op dit artikel