nieuws

Van der Pol belicht fonceerdeeg op de Bakkersvak

Nieuws

Als specialist op het gebied van gelamineerde degen zal Van der Pol tijdens Bakkersvak te Rosmalen het fonceerdeeg onder de aandacht brengen.

Van der Pol belicht fonceerdeeg op de Bakkersvak
Fonceerdeeg. Foto: Van der Pol

Fonceerdeeg is een gelamineerd deeg met een zeer rustige werking. Het fonceerdeeg is speciaal ontwikkeld voor het bekleden van vormen en afwerken van quiche of taart. Geschikt voor zoete en hartige producten. Het deeg is gemaakt met 100 procent roomboter. Door de speciale opbouw en receptuur vervormt (krimpt) het deeg nauwelijks in de vorm. De deegstukken zijn dun, ontdooien snel en zijn gemaakt op het meest ideale formaat voor uitrollen op de uitrolbank.

Tijdens Bakkersvak in Rosmalen zal op de stand van Van der Pol het fonceerdeeg in de belangstelling staan. Het product wordt reeds intensief gebruikt in verschillende vers-formules. In maart zal het product verkrijgbaar zijn bij de grossier.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels