nieuws

Winkel Wegerif overgenomen door Schreuder

Nieuws 149

Bakkerij Schreuder uit Uddel heeft per september een winkel geopend in Nijkerk. Het gaat om een voormalige winkel van Corné Wegerif, die de winkel heeft afgestoten om zich volledig te kunnen focussen op zijn zaken in Harderwijk en Ermelo.

Winkel Wegerif overgenomen door Schreuder
De winkel van Wegerif aan het Molenplein in Nijkerk wordt voortgezet door Bakkerij Schreuder. Foto: Ton Kastermans

De nieuwste bakkerswinkel van Bakkerij Schreuder opende de deuren op 1 september in Nijkerk. De winkel aan het Molenplein 13 is gevestigd naar de Jumbo en heeft de look and feel van  Schreuder Uw Streekbakker gekregen. De Uddeler bakker biedt er net als in de winkels in Uddel, Apeldoorn, Harderwijk en Putten een ruim assortiment brood, koek, taarten en gebak aan.

Personeel mee

Bakker Wegerif ziet nog altijd potentie in zijn voormalige winkel in Nijkerk, de omzet vertoonde een stijgende lijn, maar om de risico’s van financiering door de bank te beperken, heeft hij de keuze gemaakt zich te concentreren op de bakkerij en de winkels in Harderwijk en Ermelo. Corné Wegerif neemt deze zaken per 1 oktober volledig over van zijn ouders. ‘Soms moet je keuzes maken, je emoties even aan de kant zetten en puur naar de knaken kijken’, vertelt de jonge bakkerij-ondernemer. ‘De winkel in Nijkerk heeft toekomst, dat vind ik nog steeds. Het personeel gaat dan ook mee naar Schreuder, het heeft een paar maanden de tijd te laten zien wat het kan.’

Reageer op dit artikel