nieuws

NBC zoekt oliebollenliefhebbers voor eenmalige proeverij

Nieuws 29

Het Nederlands Bakkerij Centrum is ‘per direct’ op zoek naar oliebollenproevers. Dat laat het NBC op zijn Facebookpagina weten. Belangstellenden die in de buurt van Wageningen wonen en op maandagmiddag 26 september tijd hebben, worden verzocht zich snel aan te melden.

NBC zoekt oliebollenliefhebbers voor eenmalige proeverij
Afbeelding: NBC

Het Nederlands Bakkerij Centrum is op zoek naar liefhebbers van oliebollen, voor deelname aan éénmalig te organiseren consumentenpanel. ‘Het panel zal verschillende oliebollen ter proeven krijgen en deze beoordelen. De test zal maximaal een half uurtje duren, hiervoor krijgen deelnemers als vergoeding een cadeaubon ter waarde van €7,50’, schrijft het NBC.

Aanmelding

Belangstellenden dienen een e-mail te sturen naar e-mailadres productbeoordeling@nbc.nl. Hierin dienen zij hun naam, woonplaats, telefoonnummer en leeftijd te vermelden. NBC: ‘Bij een geslaagde aanmelding nodigen wij je officieel uit.’

Reageer op dit artikel