nieuws

Nachtbakker Vlissingen is overlast jeugd beu

Nieuws 26

Nachtbakker Tullenaar in Vlissingen sluit de komende nachten de deuren van zijn winkel vanwege de overlast die zijn nachtelijke klanten veroorzaken. Bart Tullenaar legt in een video op Facebook aan zijn klanten uit waarom. ‘Jammer hoor.’

Nachtbakker Vlissingen is overlast jeugd beu
Screenshot van de Facebookpagina van de Tullenaar.

Volgens de nachtbakker hebben zijn klanten het aan zichzelf te danken. ‘De buren klagen steen en been, leren jullie het dan nooit. Het is hier geen Sloegebied waar niemand woont’, aldus Tullenaar. Volgens hem komen zijn nachtelijke klanten met piepende banden aanscheuren, staat de autoradio veel te hard en hangen ze veel te lang rond zijn winkel.

Jammer hoor
‘Dit kan gewoon niet. Jullie hebben het voor jezelf verpest. De nachtbakker is de komende dagen gesloten. Jammer hoor!’ besluit Tullenaar af. In een reactie aan Omroep Zeeland laat Tullenaar weten dat dit de beste manier is om tot de jongeren door te dringen. Overdag is de bakkerij gewoon open.

Begrip in Vlissingen
De Vlissingse nachtbakker is bekend vanwege de filmpjes waarmee hij op eigen wijze met klanten communiceert. De bakkerij aan de Paul Krugerstraat is een begrip bij het uitgaanspubliek in Vlissingen. De bakkerij is al vanaf 02.00 uur open.

Op 16 september heeft de Nachtbakker de winkel weer geopend, nadat het twee nachten rustig bleef in de straat. Tullenaar miste de gezelligheid van de klanten ’s nachts en kreeg zelfs bloemen ter aanmoediging om de winkel weer te openen.

 

 

Reageer op dit artikel