nieuws

Dumoulin eet brood Bisschopsmolen tijdens de Tour

Nieuws 49

Naast de jarenlange samenwerking met Team Lotto Jumbo NL is nu ook Team Giant-Alpecin overtuigd van de producten van de Bisschopsmolen. Na het uitgebreid en succesvol testen van diverse bakmixen tijdens de Ronde van Daupiné Liberé, maken deze nu (ook tijdens de Tour de France) onderdeel uit van het dagelijkse dieet van de renners.

Dumoulin eet brood Bisschopsmolen tijdens de Tour
Frank van Eerd is het komende jaar gamechanger in de Food100. Foto: Jan Willem Schouten

Het was ambassadeur van het eerste uur, Laurens Ten Dam – wielrenner van team Giant-Alpecin – die zijn teamgenoten inspireerde en overtuigde. Titia van der Stelt (Voedingsexpert Giant-Alpecin): ‘Goede voeding is van groot belang voor het goed kunnen presteren van ons Team Giant-Alpecin. Wetenschap en voedsel gaan in ons geval hand in hand.’ Frank van Eerd (eigenaar Bisschopsmolen): ‘De Bisschopsmolen heeft de eer om de bakmixen te leveren voor o.a. het ontbijt en de lunchpakketten. Voedingsexpert Titia van der Stelt maakt er vervolgens zelf producten van.’

Ontwikkeling

Topsporters zoals onder andere Laurens ten Dam, Tom Dumoulin, maar ook Steven Kruijswijk en Ricardo Floris (atleet) zijn belangrijke partners bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Zij delen hun kennis en ervaringen met Frank van Eerd. Van Eerd is al ruim tien jaar de stuwende kracht achter de Bisschopsmolen. Hij heeft de Bisschopsmolen ontwikkeld tot een concept waarin nieuwe kennis wordt ontwikkeld, wordt verspreid en wordt toegepast in nieuwe producten.

Reageer op dit artikel