nieuws

Stroopwafels van Eatdutchwaffles bij KLM

Nieuws 100

Eatdutchwaffles is een vernieuwde samenwerking aangegaan met KLM. Vanaf 1 mei krijgen reizigers op alle intercontinentale vluchten een gratis stroopwafel van Eatdutchwaffles.

Stroopwafels van Eatdutchwaffles bij KLM

De week waarin de eerste stroopwafels worden uitgedeeld heeft een bijzondere timing. Het valt samen met de eerste vluchten naar een nieuwe rechtstreekse bestemming voor KLM: Salt Lake City, wat toevallig ook de geboortegrond van Eatdutchwaffles is.

Stroopwafelblikken
Eatdutchwaffles werkte al samen met KLM, in de vorm van speciale KLM stroopwafelblikken die de afgelopen drie jaar te koop waren aan boord van alle KLM-vluchten. De succesvolle verkoop van die blikken, resulteerde in een nieuwe aanvraag van de KLM.

Binnenkort krijgen alle reizigers op intercontinentale vluchten een stroopwafel van Eatdutchwaffles in handen.

Daelmans
Eind vorig jaar werd bekend dat de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines ook stroopwafels in het vliegtuig ging uitdelen. Deze stroopwafels zijn afkomstig van banketbakker Daelmans uit Nieuwkuijk.

Reageer op dit artikel