nieuws

Danvo introduceert gezonde broodsnoepjes

Nieuws

Danvo Bakeries lanceert innovatieve broodsnoepjes, de ‘Joepies’. Joepies zijn eenhapsbroodjes en bestaan uit brooddeeg aangevuld met vers fruit en kruiden. Het assortiment bestaat uit drie smaken. Een hartige variant met verse bosui, Italiaanse kruiden en kaas, een zoete variant met verse stukjes appel en kaneel en een fruit variant met vijg en rozemarijn.

Danvo introduceert gezonde broodsnoepjes
Danvo bakeries

De broodsnacks werden op de Horecava voor het eerst geïntroduceerd.

De Joepies kunnen op verschillende momenten van de dag gegeten worden. Als snack of als tussendoortje, maar ook bij de koffie, high-tea of bij een nagerecht. Daarnaast zijn er speciale Joepies puntzakken beschikbaar. Ideaal voor sportevenementen , catering en pretparken. De puntzakken hebben ook een speciaal vakje voor een dipsaus.

Joepies zijn beschikbaar in dozen van ongeveer 180 stuks en zijn ideaal voor feesten, partijen of om zelf om te pakken voor directe consumptie.

Joep van Iersel
De broodsnoepjes zijn vernoemd naar Joep van Iersel, die al jaren bekend staat als een echte lekkerbek en hij heeft dan ook mee gedacht over deze verantwoorde snack. Naast de drie huidige smaken is het de bedoeling om deze gedurende het jaar verder uit te breiden met diverse smaken die gebaseerd zijn op de seizoenen. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan speciale december varianten.

Reageer op dit artikel