nieuws

Risseeuw trots op nieuwe zaak met open karakter

Nieuws

Bakkerij Risseeuw heeft de deuren geopend van hun nieuwe winkel met lunchroom en bakkerij in Hulst. De indeling en inrichting van de bakkerij, winkel en lunchroom zijn opgezet met een zeer open karakter.

Risseeuw trots op nieuwe zaak met open karakter
Vrijdag 29 januari verrichte burgemeester Jan-Frans Mulder van Hulst de openingshandeling. Mulder haalde om 8.00 uur het eerste brood met een schieter uit de inschietoven. Foto's: Haaring Bakkerijadvies & Taxaties

Na een enigszins hectische tijd kijkt de familie Risseeuw nu trots naar het resultaat. De afbouw en installatiewerkzaamheden zijn half december gestart. Met de opzet en inrichting van de nieuwe bakkerij, winkel en lunchroom speelt Bakkerij Risseeuw in op de nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt waarbij ambacht, vers, service en horeca elkaar versterken.

De burgemeester, die de openingshandeling vrijdag 29 jaar verrichte, noemt de winkel een prachtige aanwinst voor de gemeente Hulst.

‘We zijn meer dan tevreden over het openingsweekend en de geweldige reacties over de winkel en het concept. Dit geeft ons een goed gevoel en vertrouwen voor de toekomst’, laat de familie Risseeuw weten.

Inrichting

De nieuwe winkel is gevestigd in het nieuwbouw appartementencomplex Residentie Reynaertshof te Hulst. De indeling en inrichting van de bakkerij, winkel en lunchroom zijn opgezet met een zeer open karakter. Ook de grote raampartijen in de gevel geven de klanten ruim zicht in de bakkerij en winkel terwijl de lunchroom een mooi uitzicht biedt op de vestingswerken van Hulst en het levendige verkeer op de kruising Stationsweg en Absdaalseweg. De bakkerij is geheel open zodat de klanten de ambachtelijke processen van deegbereiding tot het bakken van de artisanale brood- en banketproducten kan zien.

Het winkelontwerp door Infrashop is zodanig opgezet dat de klant zelf de service kan bepalen die hij wenst. De open scheidingswand met de lunchroom en diverse authentieke elementen geven het geheel een modern en vooral ook ambachtelijke uitstraling. De bouw en inrichting is verzorgd door Geerlof Haaring van Haaring Bakkerijadvies & Taxaties.

Reageer op dit artikel