nieuws

Kwaliteitscertificaat voor A lot of Sprinkles

Nieuws

Het nog jonge bedrijf A lot of Sprinkles heeft het FSSC22000 kwaliteitscertificaat ontvangen.

Kwaliteitscertificaat voor A lot of Sprinkles

Directeur Robert Thijssen: ‘Elk voedselproductiebedrijf moet hygiëne en kwaliteit als eerste speerpunt hebben. Wij hebben dat ook. En de beste manier om dat aan te tonen is middels een kwaliteitscertificaat. Lloyd’s Register heeft ons geaudit met dit prachtige certificaat als resultaat.’

Het bedrijf dat suikerstrooisels produceert voor op en in taart, cake, koek, chocolade en andere zoetwaren voor West-Europese klanten, is een serieuze partner voor de levensmiddelenindustrie. ‘En daar hoort een kwaliteitscertificaat bij, dat eisen onze partners ook’, aldus de directeur.

Reageer op dit artikel