nieuws

Drie bedrijven genomineerd voor titel Leerbedrijf van het Jaar 2016 Bakkerij

Nieuws

De drie leerbedrijven genomineerd voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2016 Bakkerij zijn 3 februari bekend gemaakt.

Drie bedrijven genomineerd voor titel Leerbedrijf van het Jaar 2016 Bakkerij

Op basis van de in januari 2016 gehouden audits zijn de volgende bedrijven zijn genomineerd voor Leerbedrijf van het Jaar 2016 Bakkerij:

Genomineerden

De drie genomineerde leerbedrijven mogen op maandag 14 maart 2016 hun leerbedrijf, de opleidingsvisie en hun werkwijze toelichten bij de commissie Leerbedrijf van het Jaar. De winnaar van de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar 2016 Bakkerij’ wordt op 5 april 2016 tijdens de MBO Kampioenendag in Wageningen bekend gemaakt.

De commissie

De verkiezing Leerbedrijf van het Jaar is een initiatief van de sociale partners uit de bakkerijsector. De commissie bestaat uit vertegenwoordigers van NBOV, FNV Bondgenoten, ROC, SBB en winnaars van voorgaande Leerbedrijven van het Jaar. De verkiezing is in het leven geroepen om het leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de bakkerijsector hebben onder de aandacht te brengen.

Reageer op dit artikel