nieuws

Bakery Initiatives wint Succes Award

Nieuws

Bakery Initiatives BV uit Hedel is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Bakkerij-adviesbranche.

Bakery Initiatives wint Succes Award

Bakery Initiatives heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘Bakery Initiatives BV weet haar grote kennis op bakkerijtechnisch gebied uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid’, aldus de jury.

Bakery Initiatives BV is een internationaal opererend onafhankelijk adviesbureau dat op maat totale turn-key projecten aanbiedt of delen daarvan, voor zowel nieuw op te zetten bakkerijen, als bestaande bakkerijen. De onderneming onderscheidt zich door haar grote kennis van alle facetten van de bakkerijsector, die haar in staat stellen de klant op elk onderdeel van deskundig advies te voorzien.

Internationaal

Bakery Initiatives BV is opgericht in 2012, maar vindt haar oorsprong al in 1984. Het bedrijf is internationaal actief, met vestigingen in Afrika, Oost-Europa en het Midden-Oosten.

De jury prijst vooral haar kennis, ervaring en dienstenpakket, waarmee zij een unieke positie inneemt in de bakkerijsector. Bakery Initiatives is als geen ander in staat haar klanten van begin tot het einde – het in bedrijf stellen en houden – te ontzorgen bij hun projecten. Dit doet zij met adviezen gebaseerd op de 5 P’s: Planning, Product, Plant, People en Procesmanagement. Succesvolle opvolging ervan moet leiden tot de zesde P: Profit.

RTL7

De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 14:00 uur.

Reageer op dit artikel