nieuws

Westlandse bakkers steunen Skate4air

Nieuws

De Westlandse bakkers bakken vanaf maandag 11 januari een speciale cake. Hiermee zamelen zij geld in voor Skate4air.

Westlandse bakkers steunen Skate4air
Rolf van Koppen

Skate4air zamelt geld in voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Dit doen ze door de Alternatieve Elfstedentocht te schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk voor het goede doel. Vrijdag 29 januari gaan er honderdvijftig schaatsers van start. Zij laten zich sponsoren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte. Jochem Uytenhaeghe fungeert als boegbeeld van de schaatsers.

Westlandse bakkers

De Westlandse bakkers bakken tot eind januari de Skate4air cake, een winterse kruidencake. Per cake wordt een euro gedoneerd aan Skate4air. Hiermee wordt Team Skate4air Westland gesponsord. Dit team bestaat uit dertien Westlandse enthousiastelingen die zich inzetten voor het goede doel.

Reageer op dit artikel