nieuws

Kuijntjes vertegenwoordigt Nederland bij Young Bakery Hopeful

Nieuws

Rianne Kuijntjes vertegenwoordigt Nederland in de wedstrijd Young Bakery Hopeful die 5 februari tijdens de Europain gehouden wordt. Kuijntjes won eind augustus de talentenwedstrijd van de Coupe Louis Lesaffre, wat haar de finaleplek bezorgde in de Young Bakery Hopeful.

Kuijntjes vertegenwoordigt Nederland bij Young Bakery Hopeful
Rianne Kuijntjes. Foto: Jan Willem Schouten

Vijf talenten gaan met elkaar de strijd aan in de wedstrijd. Naast Kuijntjes nemen Florian Raymond (Mauritius), Elien de Herdt (Canada), Raquel Lopez van Beek (Spanje) en John Reminis (Australie) deel aan de Young Bakery Hopeful.

Kuijntjes wordt door de organisatie op de volgende manier voorgesteld: ‘Gepassioneerd, ze ontdekte het bakken bij Bakkerij Verba, waar ze nog steeds werkt. Haar magische handen leren nog elke dag en dat is wat haar ongelooflijk motiveert. ’

Op 5 februari begint de anderhalf uur durende wedstrijd om 9 uur in de ‘Cube’ op Europain. Gevolgd door een rondetafelgesprek met het thema: ‘Young people and baking around the world.’ Van 12.45 uur worden de producten van de finalisten getest door de jury. Om 13.45 uur wordt de uitslag bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel