nieuws

Broodjesbar met drive-thru Broods in Zeddam opent 1 februari

Nieuws

Onder de naam Broods wordt op maandag 1 februari een broodjesbar met drive-thru geopend in het Gelderse Zeddam. Volgens de ondernemer Daphne Kempers een primeur in Nederland: ‘Bij wijze van spreken kunnen onze gasten op de zondagochtend in hun ochtendkleding de bestelde broodjes via onze drive-thru ophalen.’

Broodjesbar met drive-thru Broods in Zeddam opent 1 februari
Het architectonische onderkomen van Broods is ontworpen met veel glas en hout met de achterliggende gedachte om ook van binnenuit het bos te beleven. Foto: Broods

De nieuwe horecagelegenheid aan de Beekseweg 1, op de kruising van de doorgaande provinciale wegen N335 en de N316, telt zeventig zitplaatsen binnen en een terras met eveneens zeventig zitplaatsen buiten. Het restaurant is zeven dagen per week open tussen 7.00 en 19.00 uur. Het menu bestaat onder andere uit Duitse harde broodjes, belegde broodjes, diverse soorten gebak, koffie, thee en een glas wijn of bier.

Vele buitenrecreanten

De uitspanning wordt gebouwd aan de rand van de Montferlandse bossen. Deze omgeving staat bekend vanwege de vele buitenrecreanten zoals fietsers, wandelaars, mountainbikers en ruiters. Daarnaast is er een Toeristisch Overstap Punt (TOP) waar veel routes beginnen en samenkomen.

Veel glas en hout

Het architectonische gebouw is ontworpen met veel glas en hout met de achterliggende gedachte om ook van binnenuit het bos te beleven.

Meer informatie over Broods is te vinden op Facebook en LinkedIn en binnenkort op de websites Beekseweg.nl en Broodszeddam.nl.

Reageer op dit artikel