nieuws

Onbekend geldbedrag buitgemaakt bij overval op Bakkerij De Jager

Nieuws

Bakkerij De Jager aan de Voorstraat in het Gelderse Asperen is woensdagochtend 18 november overvallen. Het AD meldt dat de dader de medewerkers bedreigde en een onbekend geldbedrag wist buit te maken.

Onbekend geldbedrag buitgemaakt bij overval op Bakkerij De Jager
Foto: archief Bakkerswereld

De landelijke krant geeft aan dat de politie ‘in het belang van het onderzoek niet kan zeggen of de overvaller gewapend was’. Bij de overval is niemand gewond geraakt, maar de medewerkers zijn wel ‘hevig geschrokken’.

Getuigen

De dader vluchtte met hoge snelheid in een kleine donkere auto. Bij die auto viel op dat de achterste kentekenplaat van de auto scheef hangt. De politie hoopt dat getuigen zich melden.

Reageer op dit artikel